Вибори президента України: Названо остаточну дату

Президентські вибори в Україні відбудуться 31 березня 2019 року, як і було заплановано постановою Верховної Ради. Про це на засіданні РНБО, скликаного 26 грудня, заявив президент України Петро Порошенко, повідомляють Патріоти України.

Таким чином режим воєнного стану, введений в десяти областях, не вплинув на виборчий процес. "Ми точно гарантуємо, що вибори президента відбудуться 31 березня 2019 року. Я про це заявляю", — наголосив Петро Порошенко.

Воєнний стан у низці областей України діяв з 26 листопада 2018 року. Він був введений після того, як корабель РФ протаранив буксир ВМС Українина виході з Керченської протоки. Росія застосувала зброю проти українських військових кораблів, захопивши три судна. На борту було троє поранених, 24 українці стали військовополоненими.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...