Вибори в США: Кому зірки пророкують перемогу, - прогноз астролога

​Зірки світять Хілларі так само, як і 24 роки тому світили Біллу, а Трампу ще й від Меланії влетить.

Клінтон або Трамп? Фото: Sputnik.

В астрології, як і в житті, виграє не найкращий, а найсильніший. Астролог Оксана Філіппова розповіла, для кого з кандидатів в президенти США ці вибори виявляться успішнішими, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Хіларі Клінтон перемагає. Сподіваємося, що Юпітер, який знаходиться зараз в Терезах, буде для неї таким же щасливим, як і 24 роки тому. Тоді в далекому 1992 році Юпітер зайшов в Терези в жовтні. А в листопаді її чоловік Білл Клінтон отримав перемогу на президентських виборах в США. А Хіларі Клінтон після інавгурації стала першою леді.

У Хіларі Клінтон в гороскопі є дуже потужний стелліум планет у Леві: Сатурн, Плутон, Марс. Це говорить про те, що ця людина неймовірної сили і працездатності. Про таких людей кажуть «зроблений зі сталі». Плутон і Марс знаходяться під впливом дуже сприятливої зірки Дубге. Зірка Дубге є магічним центром ковша Великої Ведмедиці. Народитися під впливом цієї зірки, вважається такою ж удачею і щастям, як народитися під впливом зірки Регул, яка вважається зіркою королів.

На жаль, немає будь-якої інформації про час народження ні Хіларі Клінтон, ні Дональда Трампа. Є тільки космограма, за датою народження.

Що стосується Дональда Трампа, то у нього в гороскопі є дуже сприятливий аспект: трин Юпітера до Сонця. Сонце в Близнюках в трині до Юпітера в Терезах. І зараз у Трампа повернення Юпітера. Тобто Юпітер, який увійшов зараз в знак Терезів, формує такий же аспект до натального Сонця, як і при народженні. Щасливий аспект, який обіцяє удачу і великі можливості.

Тому Трамп і «дихає в спину» Хіларі. Але, за сукупністю всіх діючих зараз у нього в гороскопі аспектів, найімовірніше, він програє. В астрології, як і в житті, виграє не найкращий, а сильніший.

Що чекає Трампа далі? Схоже, що в найближчі кілька років його чекає глибока криза сімейних відносин. Як він впоратися з нею, покаже час.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...