Вибори в Україні: Соціологи оприлюднили новий рейтинг (інфографіка)

26,4% українців, які визначилися, за кого голосуватимуть на виборах президента, готові підтримати шоумена Володимира Зеленського. Про це свідчать результати опитування, проведеного КМІС 8-20 лютого, повідомляють Патріоти України.

За чинного президента Петра Порошенка готові віддати голоси 18%, за Юлію Тимошенко – 13,8%, за Юрія Бойка – 10,9%. Анатолія Гриценка готові підтримати 6,4%, Олега Ляшка – 6,3%, Олександра Вілкула – 3,1%.

Разом з тим серед тих, хто збирається йти на вибори, з кандидатом не визначились 33,3%, ще 4,8% збираються зіпсувати бюлетень, а 3,6% відмовились відповісти.

Соціологи відзначають, що різниця у підтримці Порошенка і Тимошенко в межах статистичної похибки, що означає, що за цими даними найбільш реальними парами в другому турі були б Зеленський – Порошенко або Зеленський – Тимошенко, а також зберігається висока ймовірність пари Порошенко – Тимошенко.

Опитування проходило з 8 по 20 лютого. Методом особистого інтерв'ю було опитано 2042 респондентів, що мешкають у 110 населених пунктах усіх регіонів України (крім АР Крим і окупованих районів Донбасу) віком від 18 років. Статистична похибка вибірки не перевищує: 3,3%.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...