Вибори-вибори: Гриценко офіційно визначився з місцем Садового у своїй команді

Як відомо, після відставки Яценюка тоді дуже рейтинговий президент Порошенко запропонував пану Садовому крісло голови уряду, але тоді хитромудрий мер Львова відмовився, розраховуючи на більш суттєві здобутки у недалекому майбутньому. Чи не жалкує тепер?

У разі перемоги кандидат в президенти Анатолій Гриценко висуне міського голову Львова Андрія Садового на посаду прем'єр-міністра країни. Про це Анатолій Гриценко сказав під час «Маршу єдності заради порядку» у Львові, зазначають Патріоти України.

«Мене часто запитували, кого на посаді президента я хотів би бачити прем'єр-міністром. Це Андрій Іванович Садовий. Я впевнений, ця людина зробить гідну справу. Тепер уже в загальнодержавному масштабі. Він знає економіку, соціальну сферу, знає, що болить у людей. У нас не буде конфлікту між президентською та урядовою вертикалями. Ми отримаємо більшість у парламенті. Буде сформовано уряд і це буде відповідальна політика. Ми зробимо цю важку справу», - заявив Анатолій Гриценко.

Мер міста Лева при цьому заявив, що на виборах голосуватиме саме за Гриценко.

«У нас є особливі риси характеру. Це патріотизм і бажання змін. Це штовхає нас вперед. Я вірю, що ми наведемо лад. Треба просто прийти і проголосувати. Я своє рішення прийняв. Я буду голосувати за Анатолія Гриценка», - зазначив пан Садовий.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...