Вибори-вибори: "Нацкорпус" продовжив переслідування Порошенка й у Чернігові

Загін нардепа Білецького зустрів президента вимогами покарати екс-заступника секретаря РНБО. Аргументи, що саджати, до речі вже звільненого з посади Олега Гладковського, законодавчо не справа президента - не діє. - Посадити, і все

Кілька десятків "нацдружинників" зустріли президента Петра Порошенка плакатами і вимогами покарати екс-заступник секретаря РНБО Олега Гладковського (Свинарчука) і його сина Ігоря, які фігурують у розслідуванні Bihus.Info, зазначають Патріоти України.

Примітно, що, як повідомляє «Главком», попри застереження Держохорони Порошенко пройшов крізь натовп «Нацкорпусу» в Чернігові. Президент відмовився сідати в авто, щоб об'їхати пікетувальників, а направився до них і пройшов через натовп. "Так буде швидше," — аргументував він своє рішення.

Порівнявшись з представниками «Нацкорпусу», Порошенко заявив, що не допустить дестабілізації країни. "Я вас не боюся і не дам вам дестабілізувати ситуацію в Україні", — звернувся президент до представників Нацкорпусу, чим викликав у них подив, пише "Обозреватель".

І лише коли Порошенко відійшов і попрямував у бік публіки, радикали почали кричати: "Ганьба!", "Де відрубані руки?"


Нагадаємо, що 9 березня в Черкасах відбулися зіткнення між поліцією і діячами "Нацкорпусу", які приїхав до Черкас на акцію проти Петра Порошенка.

11 березня представники Національного корпусу і Нацдружін влаштували в Житомирі чергову акцію під час виступу президента.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...