Вибори-вибори: "Очень хотелось бы строителей наших провезти по этим дорогам голой #о*ой", - Зеленський вдало пропіарився на "Укравтодорі"

Шоумен і водій 95-го кварталу внесли свою пропозицію, що саме потрібно зробити з тими, хто відповідає за дороги в Україні.​

"Вражаюча" траса на Миколаївщині. Фото: novosti-n.org.

Відомий український комік Володимир Зеленський зняв відео траси Мелітополь-Одеса, коли разом з артистами 95-го квартал їхав на концерт до Миколаєва. Відео він опублікував в соціальній мережі «Фейсбук», передають Патріоти України.

За кадром Зеленський описує дорогу наступним чином:

- Вот она красавица, зеркало, дорога в Европу… Господи… Кошмар!

Також на відео водій 95-го кварталу вніс свою пропозицію, що саме потрібно зробити з тими, хто відповідає за дороги в Україні.

- Очень хотелось бы строителей наших дорог привязать за одно прекрасное место, зацепить за фаркоп и провезти по этим дорогам голой #о*ой.

Велика небезпека: Росія почала використовувати дешеві безпілотники для виявлення ППО України

субота, 27 липень 2024, 6:20

Росія почала використовувати нові дешеві безпілотники у своїх далеких атаках на Україну, щоб виявляти засоби ППО, фіксувати ушкодження і діяти як приманки, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За останні два-три тижні Росія застосувала д...

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...