Вибори, вибори: Президент України танцював перед студентами (відео)

Петро Порошенко розповів молоді анекдот на злободенну тему - про євроінтеграцію.
Петро Порошенко. Фото: Корреспондент.net.

Президент Петро Порошенко станцював перед студентами. Це сталося під час того, як він розповідав анекдот для першокурсників Переяславського педагогічного університету, передають Патріоти України.

"Приїжджає українська делегація на Кубу і каже: "У вас великі проблеми, бо ніхто не працює. Як тільки збираються 3-5 кубинців, вони одразу ж починають танцювати самбу. Може почнете працювати?".

Кубинці кажуть: "Почнемо. Давайте. З чого починати?". "Давайте зберемо мітинг під лозунгом: "Давайте працювати! Самбі - ні!". Зібрали мітинг, виступає Фідель (Кастро - ред.): "Давайте працювати! Самбі - ні! Давайте працювати! Самбі - ні!". І вся площа підхопила пританцьовуючи і приспівуючи в ритмі самби: "Давайте працювати! Самбі - ні!", - розповів президент, трохи пританцьовуючи.

"Мені здається, що у нас так проводиться євроінтеграція", - посміявся Порошенко.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...