Вибори-вибори: Зеленський різко змінив свою декларацію

Шоумен додав до переліку рухомого майна автомобіль дружини Олени BMW X5 2011 випуску.

Володимир Зеленський. Фото: скріншот з відео.Лідер "Студії Квартал 95" Володимир Зеленський, який балотується на посаду президента України, 30 січня виправив деякі дані у своїй електронній декларації за 2017 рік, передають Патріоти України.

Шоумен додав до переліку рухомого майна автомобіль дружини Олени BMW X5 2011 випуску. При цьому ціна автомобіля, купленого у 2012 році, не зазначається.

Крім цього кандидат у президенти від партії "Слуга народу" зізнався, що володіє 300 акціями компанії Green Family LTD (Нікосія, Кіпр), при тому, що раніше він заявив, ніби вийшов з цієї компанії, яка контролює інші компанії у Росії. У декларації зазначено, що акціонером Green Family LTD він є з 28 травня 2012 року.

Нагадаємо, 25 січня шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський подав електронну декларацію за 2017 рік, в якій вказав квартири в Україні та Британії, елітні авто і мільйони заощаджень.

Джерело: LIGA.net

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....