Вибух "скреп": Журналістка розказала, чого найбільше боїться Путін у 2017 році

Цим пояснюється маніакальне переслідування спецслужбами РФ людей, які навіть віддалено-гіпотетично можуть бути носіями цієї загрози.

Володимир Путін. Фото: ЖЖ

Президент Росії Володимир Путін боїться диверсій, які можуть влаштувати в окупованому Криму для повалення окупаційної влади. Про це пише журналістка Валентина Самар у своїй статті для "Дзеркала тижня", повідомляють Патріоти України.

За її словами, є одна річ, якої дуже побоюється Путін, і вона куди серйозніше санкцій. Цим пояснюється маніакальне переслідування спецслужбами РФ людей, які навіть віддалено-гіпотетично можуть бути носіями цієї загрози.

"Диверсії на території, нашпигований різними (не виключено, що і хімічними, і ядерними) видами озброєнь, можуть підірвати весь скрепний світ, який Путін вибудував у своїй і сотнях мільйонів чужих голів у зв'язку з окупацією Криму. Кажуть, що відмова Путіна звільнити режисера Олега Сенцова, всупереч наполегливим закликам і зверненнями світових і російських культурних діячів пов'язаний з тим, що його переконали: Олег дійсно готував теракт ", - пише Самар.

Вона також відзначає, що Путін не просто так побоюється диверсій і терактів - він, як мало хто інший зі світових лідерів, знає, як цим інструментом можна успішно користуватися. Зокрема - для здобуття влади.

"Але від тоді, як кораблі ЧФ зв'язали Крим і Сирію, побоюватися Путіну треба не українських патріотів-режисерів, військових аналітиків і навіть не кримських хізбів. Помста зазвичай знаходить найчутливіше місце...", - йдеться в статті.

Україна планує "рухатися вперед": У Байдена заявили, що ЗСУ готуються до нового контрнаступу

неділя, 5 травень 2024, 11:48

Україна планує розпочати новий контрнаступ на позиції російських загарбників у 2025 році, щоб утримати Кремль від отримання додаткових переваг цього року. Про це заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, інформує Financial Tim...

"Ми повинні": Макрон закличе Цзіньпіна натиснути на Путіна, щоб закінчити війну в Україну

неділя, 5 травень 2024, 11:30

Під час візиту китайського лідера Сі Цзіньпіна до Франції, президент Еммануель Макрон звернеться з закликом до Пекіну посилити тиск на Москву, щоб вона припинила збройну агресію проти України, передають Патріоти України. Візит китайського лідера до Фра...