Вичерпано ресурс: У Росії заявили про серйозну поразку Путіна

У Росії підтримка влади досягла критично мінімального рівня. Цілком ймовірно, що Кремль буде намагатися здійснити нову зовнішньополітичну авантюру, щоб відвернути увагу громадян. Про це заявив російський соціолог і політолог Ігор Ейдман в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Він впевнений, що "Єдина Росія" програє чергові вибори. "У Хабаровському краї відставання її кандидата настільки велике, що навіть підробки і приписки не допомагають. Урапатріотична, ксенофобська істерія, викликана анексією Криму, інтервенцією в Україні та Сирії, вичерпала свій ресурс. Вона більше не в змозі підтримувати високий рейтинг влади", - розповів Ейдман.

Соціолог вважає, що влада спробує відвернути увагу громадян новою зовнішньополітичною авантюрою. "Режим приречений на нові зовнішньополітичні авантюри, що дозволяють хоч на час відвернути увагу людей від погіршення економічної ситуації, жахливої соціальної нерівності і ганебних конфузів Кремля", - попередив Ейдман.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...