Видатний "філолог-кровос*ся": Пропагандисти на росТБ запросили Азарова експертом з української мови та правопису (відео)

Як відомо, за кілька років прем'єрства в Україні політик, який зараз переховується в РФ, української мови так і не вивчив.

Микола Азаров. Фото:ТАСС

Пропагандистський канал "Росія 1" запросив екс-прем'єр-міністра Миколи Азарова, який втік до РФ, у якості експерта з української мови і правопису. Про це повідомляють Патріоти України.

Сюжет пропагандистів був присвячений ініціативі Міносвіти про зміну українського правопису. У ньому сказано, що в Україні цей крок вважають продовженням декомунізації, бо він спрямований на подальше віддалення від Росії.

При цьому "Росія 1" стверджує, що новий правопис є поверненням до правил української мови, розробленим за радянських часів, в 1929 році.

Однак пропагандисти замовчують той факт, що правопис 1929 року пізніше було заборонено, а всі його творці - репресовані. Надалі український правопис і лексика були максимально наближені до російського.

Серед експертів, які коментують питання, в сюжеті був запрошений політик-втікач Микола Азаров. Як відомо, за кілька років прем'єрства в Україні він так і не вивчив українську мову.

Джерело: Цензор.НЕТ

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...