"Вийшло через ср*ку - на свободу вийдуть падлюки", - соцмережі про закон Савченко

Авторитет Савченко як "української Жанни Д'Арк" призвів до прискореного прийняття закону, котрий тепер в суспільстві сприймають не однозначно.

Надія Савченко. Фото: ЖЖПісля того, як одіозний суддя Ігор Зварич вийшов на свободу по закону Надії Савченко, стало відомо - за ним вслід на звільнення претендує колишній депутат-вбивця Віктор Лозінський, а крім нього - ще сотні засуджених за вимагання, вбивства і розбій, передають Патріоти України. Користувачі соцмереж не стримують з цього приводу емоцій:

"Як колишній працівник пенітанціарної служби зауважу. Може, Надя й хотіла зробити щось по-людськи, але все вийшло через ср*ку. Бо через цей закон, ті вибл*дки, які мають гроші, сидять у камерах у гарних умовах, у приблатнених хатах, зі свободи цих п*дарів гріють торбами майже через день, і жруть вони не баланду, а цивільну жрачку. У хатах є всі умови слободського перебування, з усім комфортом. Тому я не вважаю за потрібне урізати термін такій сволоті, бо ніяких "лішеній та страждань" ці убл*дки не відчувають!"

Свирид Петрович

"Від самого початку вважав, що "ідея" Н.Савченко, за всієї поваги до неї, нерозумна. Але наші депутати ухвалили її миттєво! Аякже, хто ж може заперечувати Н.Савченко".

Marvin J. Heemeyer

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...