Виключно заради... миру: Найманців ''Л/ДНР'' закликали оголосити Україні війну

Ігор Хакімзянов чомусь впевнений, що домовитись можуть виключно сторони, які перебувають у стані "офіційних бойових дій".

Ігор Хакімзянов. Фото: соцмережі.

Терористів закликали оголосити Україні війну, щоб у майбутньому домогтися підписання мирного договору. Таку заяву зробив "перший міністр оборони ДНР" Ігор Хакімзянов в інтерв'ю одному з проросійських ресурсів, передають Патріоти України.
"Ми повинні оголосити війну. Для того, щоб врегулювати конфлікт, потрібно підписати мирний договір. А як його підписувати, якщо у нас немає війни ні з ким?" — заявив він.

"На законодавчому рівні досі не була оголошена війна державі Україна. Що попередній український уряд, що нинішній продовжує порушувати міжнародне право, залишаючи нам статус незаконних збройних формувань", — поскаржився терорист.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...