Виламали двері і ввірвались в квартиру: Стало відомо про обшуки у скандальної замглави міграційної служби

Співробітники НАБУ не дочекалися адвоката, виламали двері і почали проводити обшук.

Ілюстрація: УП

Вранці 24 січня детективи НАБУ проводять обшук у квартирі першого заступника голови Державної міграційної служби, фігуранта скандалу з хабаром, Діни Пімахової. Про це у Facebook написав її адвокат Богдан Хмельницький, повідомляють Патріоти України.

"Ранок знову починається з клієнтів. Просто зараз НАБУ проводить обшук у мого клієнта Діни Пімахової", - написав він. Хмельницький додав, що співробітники НАБУ не дочекалися адвоката, виламали двері і почали проводити обшук.

Як відомо, 29 листопада 2017 року Державна міграційна служба повідомила, що агента НАБУ затримали під час спроби передачі хабара першому заступнику голови ДМС. Тоді ж у конспіративних приміщеннях НАБУ відбулися обшуки.

30 листопада НАБУ заявило, що її детектив не пропонував хабар, а проводив спецоперацію з викриття корупційної схеми, а ГБУ, ведучи прослуховування для бюро, завербувала Пімахову для тиску на бюро.

Сама Пімахова виступила з викривальною заявою та запевнила, що сама звернулася до правоохоронців, бо не знала, що Сергій Титенков - агент НАБУ.

Генпрокурор Юрій Луценко назвав методи НАБУ неприпустимими, детективів НАБУ обраними без конкурсу, а техніку, яку вони використовують, - незаконною. У НАБУ заперечили його слова. Після скандалу довкола НАБУ Пімахова пішла у відпустку.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...