У всьому винна Україна: У Путіна розповіли кримчанам, чому їм погано живеться

Кремль не заморочується з доводами. Просто призначає винним зовнішнього ворога. В Цьому випадку – українську державу та «Меджліс».

Офіційна Москва заявила, що українська влада і націоналісти причетні до дестабілізації і економічної нестабільності окупованого Криму через те, що не визнають «референдум». Про це заявив секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев, передають Патріоти України.

«Загроза дестабілізації суспільно-політичної та соціально-економічної ситуації зберігається», - сказав путінський чиновник.

Як наголошує цей високопосадовець, українські націоналісти і влада нібито не приймають «волевиявлення Криму про возз'єднання з Росією». Також Патрушев звинуватив «Меджліс» кримськотатарського народу в «висловлюванні готовності до терактів і диверсій».

«З минулого року в Криму виявлено понад півтори тисячі порушень законодавства в сфері протидії тероризму і екстремізму, внесено 1200 актів прокурорського реагування, порушено 12 кримінальних справ», - заявив він.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...