"Винний Обама": Трамп зробив дивну заяву про визнання анексії Криму

Президент США Дональд Трамп уникнув прямої відповіді на запитання про можливість або неможливість визнання анексії Криму, але поклав відповідальність за анексію на свого попередника Барака Обаму. Про це він заявив на прес-конференції в штаб-квартирі НАТО, повідомляють Патріоти України.

Відповідаючи на запитання про можливість визнання незаконної анексії Криму Росією, він наголосив, що Обама міг її попередити, але не зробив цього.

"Це цікаве запитання. Бо задовго до того, як я прийшов (на посаду президента), Обама дозволив цьому статися... Він міг це зупинити, але зробив все, щоби це відбулося. Такою була його рішучість", - вважає лідер США. "Що станеться з Кримом віднині, я не можу вам сказати. Я цього не знаю", - підкреслив він, знову додавши, що саме Обама несе відповідальність за те, що відбувається.

Відповідав за забезпечення бійців на фронті: З Міноборони звільнили топ-чиновника

вівторок, 23 квітень 2024, 21:15

23 квітня Кабінет міністрів звільнив заступника голови Міністерства оборони Віталія Половенка. Його лише взимку призначили на цю посаду. Про це повідомив пресцентр уряду, передають Патріоти України. У Кабміні не вказали причину його звільнення. Серед з...

Україна може запустити виробництво Patriot: Посол Маркарова зробила гучну заяву

вівторок, 23 квітень 2024, 20:44

Перенесення виробництва Patriot в Україну є цілком реальним і переговори щодо цього вже ведуться. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Така задача у нас стоїть і від презид...