Випадковість чи план: Експерт вказав на важливу дивину в подіях, що трапились в Княжичах

Навіть елементарні заходи безпеки не були передбачені.

Ілюстрація: ЖЖКолишній співробітник Служби Безпеки, а нині секретар постійної комісії Київської ради з питань взаємодії з правоохоронцями Ігор Ступак вказав на дивність в операції, яку співробітники поліції проводили в Княжичах. Про це він повідомив в коментарі "Апострофу", передають Патріоти України.

Покладаючись на свій досвід, Ступак повідомив, що у випадку таких операцій на підступах до об'єкта обов'язково встановлюється відеоспостереження. Так учасники спецоперації можуть попереджати один одного про те, що до будівлі наближається стороння людина. Експерт задається питанням: невже в даній операції таких заходів безпеки не передбачили?

Ступак вважає, що правоохоронці тепер просто зобов'язані надати документи, що дають дозвіл на проникнення в будинок. Якщо паперів не буде, це буде свідчити про те, що операція проводилася проти букви закону.

Сюжет для "Кварталу-95": Росія оголосила в кримінальний розшук Володимира Зеленського (фотофакти)

субота, 4 травень 2024, 17:27

МВС Росії оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського. Про це свідчить відповідна інформація, що з'явилась у базі відомства, повідомляє пропагандистське інформагентство РИА-Новости на своєму Telegram-каналі. . У повідомленні зазначаєт...

Кримінальну статтю уточнювати не схотіли: Росія оголосила Зеленського в розшук

субота, 4 травень 2024, 16:53

Міністерство внутрішніх справ РФ оголосило президента України Володимира Зеленського в розшук. Про це повідомляють російські пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС та публікують відповідний скріншот з бази МВС РФ, передають Патріоти України. Заз...