"Виробляли середню позицію": Зеленський зустрівся з російським політиком

Глава партії "Слуга народу" заявив, що раніше кандидат в президенти не спілкувався із Іллею Пономарьовим.

Володимир Зеленський. Фото: скріншот з відео.

Лідер "95 кварталу" і кандидат в президенти України Володимир Зеленський 13 березня вперше провів зустріч з російським політиком. Про це в інтерв'ю розповів глава партії "Слуга народу" і керівник передвиборної кампанії актора Іван Баканов, підкресливши, що раніше у Зеленського не було подібних контактів, передають Патріоти України.

"У нас був колишній російський політик, який живе в Україні і єдиний голосував проти анексії Криму [Ілля Пономарьов] — була експертна група з питань зовнішньої політики, нам було цікаво знати, що там думають", — розповів Баканов.

"Також були колишні посли, дипломати. У них полярні погляди з деяких питань, але під час обговорення можна знайти точки дотику і виробити якусь середню позицію", — додав юрист.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...