Високого чину: Стали відомі імена українських волонтерів, поранених у Пісках

Ними виявилися депутати "Свободи".

Піски після обстрілу. Фото: ЖЖ

Українські волонтери, які потрапили під обстріл в районі селища Піски, виявилися депутатами Київської міської ради. Про це йдеться в повідомленні лідера політичної сили ВО "Свобода" Олега Тягнибока, повідомляють Патріоти України.

У повідомленні вказується, що під обстріл потрапили Петро Кузик і Денис Попов, які є депутатами Київради. "Бажаємо якнайшвидшого одужання побратимам, бійцям "Легіону Свободи", депутатам Київської міської ради Петру Кузику і Денису Попову. Свободівці потрапили під обстріл ворожих АГС біля Пісків. У місцевому госпіталі уламків з грудей і плеча поки не витягли. Загальний стан стабільний", - повідомив Тягнибок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики терористичної угруповання "ДНР" поранили двох українських волонтерів, які перебували в селищі Піски, яке розташоване біля окупованого Донецька.

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...