Вашингтону ввірвався терпець: "Взагалі з Америки ситуація в Україні дивно виглядає. Ви ведете бізнес з Росією, військовий стан не ввели"

Військовий натякнув, що американцям вже набридло мати справу з Україною і нова влада Сполучених Штатів може знизити рівень зацікавленості в "українському питанні".

Ілюстрація: voi.com.uaТой факт, що Україна досі не ввела санкції проти Росії, нова американська адміністрація може просто не зрозуміти. Про це розповів 1-капітан третього рангу ВМС США Гарі Табах в інтерв'ю виданню "Обозреватель", повідомляють Патріоти України.

Він натякнув, що американцям вже набридло мати справу з Україною і нова влада Сполучених Штатів може знизити рівень зацікавленості в "українському питанні".

"Час іде. Коли тільки почалися події в Криму і на Донбасі, Україна, як сказав наш посол, була найкрасивішою дівчиною на танцмайданчику. Але дівчина старіє, та й за 3 роки танцювати з нею набридло. Змін мало. Грошей вкладено багато", – сказав Табах.

За його словами, Україна своєю позицією щодо Росії провокує, щоб новий президент США захотів зняти санкції з росіян.

"Взагалі з Америки ситуація в Україні дивно виглядає. Ви ведете бізнес з Росією, військовий стан не ввели. Там, на Донбасі, хлопці гинуть, а ви з Росією дипломатичні відносини підтримуєте. Мені, як солдату, прикро", – наголосив Табах.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...