Вже не Донбас: Стало відомо, який регіон захопив олігарх Ахметов

Жодних рішень без його участі не приймають.

Фото: censor.net.ua

Олігарх Ринат Ахметов фактично «захопив» Запоріжжя і керує ним. Про це на сесії, на якій були присутні спостерігачі СММ ОБСЄ, заявив депутат міськради Олександр Константинов, повідомляють Патріоти України.

«Місто Запоріжжя сьогодні – це як один великий завод, а кермо його у владі однієї людини – Ріната Ахметова. Це – людина, яка здала Донбас загарбникам, а тепер взявся за Запоріжжя», – заявив депутат.

За словами Константинова, олігарх управляє містом через директорів комунальних установ, голів департаментів міськради, заступників і мера Запоріжжя Володимира Буряка.

«Всі ці люди колишні працівники комбінату «Запоріжсталь» та інших компаній, що належать пану Ахметову», – додав депутат, зазначивши, що в міськраді з 64 людей 35 представляють «Опозиційний блок», а раніше були під прапорами Партії регіонів.

Константинов як приклад згадав те, що «опоблоківці» без конкурсів розподілили 200 млн грн.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...