"Взорви завод и будешь героем Украины": РосЗМІ розсмішили новим фейком від бойовиків "ДНР" (відео)

У пропагандистському ролику чоловік розповідає, як СБУ хотіла нашкодити терористам на Донбасі.

Ілюстрація: fakty.ictv.ua

Терорист "ДНР" Владислав Баликін, якого передали окупантам при обміні полоненими, заявив, що Служба безпеки України (СБУ) нібито доручила йому здійснити теракт в Донецьку, повідомляють Патріоти України з посиланням на "РИА Новости".

За його словами, його хотіли змусити підірвати Донецький металургійний завод.

"Приїжджав полковник СБУ... Каже: "У вас в Донецьку є металургійний завод. Ти поїдеш, ми тебе відпустимо на обмін, щоб ти вчинив теракт, підірвав завод. Потім ти приїдеш в Україну, ми тобі дамо медалі, ордени, будеш героєм України", - сказав Баликін.

Уродженець Мірнограда (колишній Димитров) Владислав Баликін був затриманий СБУ в лютому 2015 року та після засудження отримав п'ять років позбавлення волі.

"У нас підвищений тиск і прискорене серцебиття": Путін навчив Німеччину боятися, - німецький журналіст

субота, 11 травень 2024, 6:26

Володимир Путін з його постійними ядерними погрозами став для Німеччини "майстром страху", якому регулярно вдається лякати німецьке суспільство. Таку думку висловив колумніст німецького видання BILD Франц-Йозеф Вагнер. "Він знову домігся цього. У нас п...

Надійної техніки на полі бує стане більше: Канадський виробник броньовиків Roshel відкриє завод в Україні

субота, 11 травень 2024, 5:00

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. . Броньовики Senator початково були створені для операцій правоохоронних органів Північної Америки, ...