​«Идиот Трамп, которого Москва хочет поставить президентом США, развивал утвержденный в Москве темничек», - політолог про марні сподівання одіозного політика і його заморських союзників

Виборчий штаб кандидата від республіканців кишить російськими агентами впливу, які ведуть свого «слона» в потрібне Кремлю русло «взаєморозуміння і конструктивного співробітництва».

Кремль хоче поставити президентом США Дональда Трампа, який на конвенції республіканців транслював затверджений в Москві темник, заявив російський історик і публіцист Андрій Піонтковський, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Російські війська зайшли до Сирії для боротьби з терористами ІДІЛ на далеких підступах до своєї країни, однак у відповідь на атаки РФ бойовики влаштовують теракти у Франції, зазначив історик і публіцист Андрій Піонтковський.

"Мы как бы бомбим потихоньку ИГИЛ, а они почему-то теракты устраивают не в России, а во Франции. Реакция Москвы на эти теракты выдает с головой настроение и планы Кремля. Во-первых, это нескрываемое злорадство, а во-вторых – сразу же начались вопли: "Вот, если бы вы сотрудничали с Россией, тогда не было бы этих терактов". По существу – очень плохо завуалированные, а иногда и совсем не завуалированные угрозы Западу: "Если вы не снимите санкции, будете продолжать поддерживать Украину и мешать нам с ней разобраться, ИГИЛ будет продолжать вас взрывать", – розповідає експерт.

Историк добавил, что практически то же самое повторяет "российская агентура во Франции", к которой он причислил экс-президента Франции Николя Саркози, который, по словам публициста, "с потрохами куплен Кремлем", а также кандидат в президенты США от республиканцев Дональд Трамп.

"Идиот Трамп, которого Москва хочет поставить президентом США, развивал на республиканской конвенции тот же утвержденный в Москве темничек: "Самый главный враг США – это ИГИЛ, а Путин борется с ИГИЛом, поэтому нам нужно отбросить всякие мелкие разногласия вроде Украины", – підкреслив Піонтковський.

Він додав, що керівник виборчого штабу Трампа, політтехнолог Пол Манафорт, а також провідні радники кандидата роками працювали на екс-президента України Віктора Януковича і російських олігархів.

"Манафорт лично вычеркивал на съезде из программы республиканцев пункты о поддержке Украины", – зазначив публіцист.

При цьому він підкреслив, що у Трампа дуже мало шансів стати президентом.

"Трамп президентом США не станет. Если, конечно, прямо перед выборами в Америке не случатся вдруг какие-нибудь ужасные мегатеракты, на которых Трамп сможет спекулировать", – підсумував Піонтковський.

19 червня Трамп заявив, що у нього не буде проблем у взаєминах з президентом Росії Путіним.

Згідно з останніми опублікованими соціологічними опитуваннями, представник Демократичної партії Хілларі Клінтон на 5,6% випереджає Трампа. Вибори президента США відбудуться 8 листопада.

21 червня Піонтковський заявив, що у виборчому штабі Трампа достатню кількість впроваджених російських агентів, які підсовують йому "таких" експертів ", як Дмитро Саймс - агент КДБ ще з радянських часів".

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...