"Ихтамнет": Окупанти обстріляли патруль СММ ОБСЄ на Донбасі

Збройні формування Російської Федерації та їхні найманці на Донбасі продовжують навмисно грубо перешкоджати проведенню моніторингу безпекової ситуації членами патрулів місії ОСБЄ, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр Операції об’єднаних сил.

У понеділок, 4 лютого, у період між 10:25 та 10:30 поблизу блокпоста Збройних сил України члени патруля зафіксували п'ять вибухів невизначеного походження на відстані орієнтовно 2–3 км на схід і південно-південний схід.

"О 10:30, коли вони (члени патруля – ред.) вже сіли в патрульні автомобілі, спостерігачі почули ще три вибухи у безпосередній близькості за 70–100 метрів від того місця, де вони перебували. Вибухи супроводжувалися полум'ям, димом та з розлітом сажі та снігу", - повідомляє прес-центр.

Патруль одразу перемістився приблизно на п'ять кілометрів до східної околиці міста Золоте-2 (Карбоніт; на захід від Луганська). Між 10:40 і 10:50 спостерігачі зафіксували, що кількість порушень режиму припинення вогню зростала. Патруль був змушений залишити цей район.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...