"Ихтамнет": Волонтери показали докази наявності у "ЛДНР" спецозброєння з Росії (фото)

Хакери UCA зламали робочий комп'ютер начальника розвідки так званого другого АК НМ окупаційного корпусу Збройних сил РФ.

Ілюстрація: business.uaУкраїнські волонтери виявили на окупованому Донбасі спеціальні комплекси наземної розвідки, які є на озброєнні лише в розвідувальних батальйонах армії Російської Федерації. Про це повідомляє InformNapalm, передають Патріоти України.

Зокрема, хакери UCA зламали робочий комп'ютер начальника розвідки так званого другого АК НМ окупаційного корпусу Збройних сил РФ на території Луганської області полковника Сергєєва.

На комп'ютері російського військового була виявлена доповідна записка на начальника розвідки 12-го командування резерву ЗС РФ із проханням доукомплектувати терористів комплексами переносних станцій наземної розвідки ПСНР-8 "Кредо-М1".

Увага на стан вузлів і агрегатів комплексу. Очевидно, що його зовсім недавно почали експлуатувати, і, судячи з дати знімків, перед нами один із комплексів, переданих раніше артилерійським підрозділам бригад у складі 2 АК НМ", - йдеться в повідомленні.

За даними InformNapalm, в березні 2015 року всі артилерійські підрозділи 2 АК НМ були укомплектовані російськими комплексами ПСНР-8.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

"На жаль, це єдина втішна інформація": Загибель 6-річного хлопчика після удару росіян по Дніпропетровщині не підтвердилася

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:14

Внаслідок удару РФ по Синельниковому Дніпропетровської області у п’ятницю, 19 квітня, загинуло шестеро людей, серед яких двоє - діти. Раніше повідомлялося про загибель 6-річного хлопчика, але ця інформація не підтвердилася. Про це написав начальник Дні...