"Исчезнет, как СССР": Сорос озвучив тривожний прогноз щодо майбутнього ЄС

Мільярдер Джордж Сорос вважає, що Європейському Союзу загрожує доля СРСР, якщо люди не діятимуть, щоби врятувати його. Таку думку бізнесмен висловив у своїй статті для ділового веб-сайту MarketWatch, повідомляють Патріоти України.

За його словами, "народи Європи повинні прокинутися, поки не стало занадто пізно". "Якщо вони цього не зроблять, Європейський Союз піде шляхом Радянського Союзу у 1991 році. Ні наші лідери, ні прості громадяни, здається, не розуміють, що ми переживаємо революційний момент, що діапазон можливостей дуже широкий, і що кінцевий результат, таким чином, дуже невизначений", — сказав він.

Сорос вважає, що майбутні вибори до Європейського парламенту у травні цього року матимуть вирішальне значення для майбутнього континенту, але він стверджує, що антиєвропейські партії "матимуть конкурентну перевагу".

Він також дотримувався своєї колишньої опозиції щодо Brexit, називаючи майбутній вихід Британії "визначальною подією для країни на десятиліття вперед".

"У Великобританії також застаріла партійна структура не дозволяє народній волі знайти правильне втілення", — додав Сорос. — "Ситуація настільки складна, що більшість британців просто хочуть покінчити з цим, хоча це стане визначальною подією для країни на десятиліття вперед".

Як пише ЗМІ, Сорос — головний спонсор Демократичної партії США, борець за глобальні ліберальні дії, який влив тисячі в кампанію проти Brexit, заробивши суперечливий статус у правих колах.

"Мене звинувачують в усьому, зокрема і в тому, що я антихрист", — сказав 88-річний Сорос під час інтерв'ю на минулому тижні у Марракеші, Марокко. — "Хотілося б, щоб у мене не було так багато ворогів, але я сприймаю це як ознаку того, що я, мабуть, щось роблю правильно".

Статки Сороса на даний час складають 8 мільярдів доларів — загальна сума виснажена пожертвуванням в розмірі 18 мільярдів доларів його благодійній організації, Фонду відкритого суспільства.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 16 квітня

вівторок, 16 квітень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.04.24 орієнтовно склали:

Розгром ворога під Новомихайлівкою був феєричним: Як БТРи окупантів злітали в повітря (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 7:56

Десантники 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ показали чергове відображення російського штурму в районі Новомихайлівки, передають Патріоти України. На кадрах показано невдалу спробу росіян здійснити швидкий штурм позицій українських захисників...