"Искуственная страна": Жириновський влаштував істерику через Україну

Свою "промову" політик почав з того, що провів паралель між державоми Ізраїлю та України

Фото: ЗМІ

Скандально відомий російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський закликав Росію розірвати договір про Дружбу з Україною, зазначивши, що вважає її країною, якої взагалі не існує, повідомляють Патріоти України.

Він додав, що дія цього документу не дала нічого крім доставляння українською стороною постійних незручностей Російській Федерації. Образливе висловлювання Жириновського з'явилося в його Telegram-каналі.

Зокрема, свою думку він почав з того, що провів паралель між державоми Ізраїлю та України. Так, політика обурив той факт, що після закінчення Другої світової війни Ізраїль заснували на Близькому Сході, а не на території Німеччини в докір німцям, що влаштували Холокост.

"Євреям у Європі жилося б безпечніше. Але мета була не в благополуччі людей, а в тому, щоб провокувати війни на Близькому Сході. Там нафта і газ, і всі народи історично ворогували, але потрібен був гніт, і ось його зробили. Україна - це те ж саме, але на кордоні з Росією. Єдина мета існування цієї штучної країни - створювати проблеми Росії", - зазначив він і перейшов до закликів розірвати вищезгаданий договір.

За словами Жириновського, він наполягав на цьому кроці ще у 1997 році, проте тоді Державна Дума не послухала його поради і зайняла позицію комуністів.

"У підсумку ми самі визнали всі межі незалежної України, хоча ніколи в історії такої держави і тим паче в таких межах не існувало. Все це вилилося в те, що ми маємо сьогодні. Тому зараз краще, що ми можемо зробити для вирішення наших проблем в Україні, - це розірвати Договір про дружбу від 1997 року. Його автоматичне продовження відбудеться в жовтні 2018 року, до цього часу ми повинні підготувати документи, щоб його анулювати", - підкреслив Жириновський.

Як пише пропагандистське видання "Політнавігатор" , свої радикальну позицію одіозний російський політик озвучив не тільки в мережі, але і в стінах нелегітимної Держдуми РФ.

Додатковим "аргументом" на користь своїх слів він вибрав фейк про повсюдне переслідування інакодумців в Україні, яке нібито триватиме протягом усього ХХІ століття.

"Ніколи в Україні не буде нормального уряду. Готуйте бланки заяв кожні три місяці: заарештували, вбили, захопили і так далі. Потрібно зупинити дію договору, оскільки жодна стаття не відповідає нинішньому стану справ. Тоді не буде більше кордонів між Росією і Україною, які зафіксовані в цьому договорі. Інакше ви будете відповідати за тих, кого вб'ють в Україні в найближчі 10-15 років", - звернувся він до своїх колег.


"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...