З далекої Африки? Стало відомо, ким Росія хоче заселити окупований Крим

Влада Російської Федерації має намір "видавити" корінне населення окупованого Криму - кримських татар і заселити півострів бурами-африканцями європейського походження. Про це під час прес-конференції заявив представник Меджлісу Ескандер Барієв, повідомляють Патріоти України.

Чоловік зауважив, що останнім часом на півострові почастішали напади на кримських татар, як з боку представників російських силових структур, так і з боку різних асоціальних елементів.

"Я думаю, це робиться з метою посприяти витісненню корінного народу зі своєї території, зі своєї Батьківщини... Ми проводили аналіз, і є інформація, що сьогодні Росія активно веде роботи з заміщення населення в Криму. Зокрема, в червні були там представники такого народу, як бури-африканці європейського походження. Насправді стоїть питання зараз, щоб цих людей заселити на територію окупованого Криму", – заявив Барієв.

Також, за його словами, з боку самих бурів може бути зацікавленість у переселенні на територію окупованого Криму через проблеми, пов'язані з їхнім перебуванням в ПАР.

Хто такі бури (африканери)? Біле населення Південно-Африканської Республіки та Намібії, що є нащадками голландських, бельгійських, французьких і німецьких колоністів у цих країнах. Разом із нащадками переселенців з Великої Британії, бури складають біле населення Південно-Африканської Республіки (ПАР) та Намібії на відміну від чорношкірого корінного населення.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...