"З перемогою Джа повинен прийти мир в Україну": Знаменитості розповіли, якою Україна повинна зустрічати Євробачення-2017

Андрій Курков: "Нам треба навчитися радіти кожному досягненню українців, незалежно від їх рідної мови і національності, як радіємо сьогодні перемозі Джамали. Найменша перемога будь-якого українця - цеглинка в успіх всієї України".

Джамала привезла в Україну Євробачення-2017. Фото: news.meta.ua.

Абсолютна перемога Джамали дала Україні шанс прийняти наступний європейський конкурс у себе вдома. Тепер перед Україною стоїть серйозне випробування. Про бажання прийняти "Євробачення" вже заявили такі міста, як Львів, Одеса, Дніпропетровськ, Київ, Херсон та ін. Що повинна зробити Україна, щоб провести престижне пісенне змагання на гідному рівні? Патріоти України з посиланням на Нескучные новости розповідають про те, якою бачать роль України в проведенні Євробачення-2017 відомі українці.

Співачка і композитор Марійка Бурмака вважає, що перш за все в Україні має припинитися війна. "В Європі це розуміють. "Євробачення" для України серйозний шанс", - вважає вона.

"Україна зможе гідно прийняти "Євробачення - 2017"! Українські політики нехай вже дістають гроші з офшорів. У 2004 році була схожа майже ситуація. Моторошна криза. Але в підсумку гроші знайшли. А нам зараз хоча б Палац спорту відремонтувати, щоб знову не ганьбитися з забитими унітазами. А не дай Бог, режисери захочуть політати вертольотом над Палацом спорту, а там гнізда горобців, як же соромно буде", - заявив режисер і продюсер Олег Боднарчук.

Письменник Андрій Курков каже, що Україна повинна починати проводити реформи, щоб зробити їх видимими не тільки в нашій країні, а й за кордоном, щоб перестали стріляти на Донбасі.

"Нам треба навчитися радіти кожному досягненню українців, незалежно від їх рідної мови і національності, як радіємо сьогодні перемозі Джамали. Найменша перемога будь-якого українця - цеглинка в успіх всієї України", - каже Курков.

Чемпіонка світу з художньої гімнастики Ганна Різатдінова, в першу чергу радять привести в порядок столицю України - Київ. "Щоб як 12 років тому іноземці сказали:" Вау, який Київ прекрасний "! Вірю, у нас все вийде!", - прокоментувала знаменита спортсменка.

Потрібно показати толерантність і єдність, заявляє музичний продюсер НТКУ Влад Багінський.

"Соромно буде, якщо перемогу Джамали використають політики для своїх брудних чвар. З перемогою Джа повинен прийти мир в Україні", - зазначив Багінський.

"Українцям треба повернути, ну або "підняти" таке поняття, як людяність! Потрібно бути тією об'єднаної Україною, в яку вірить весь світ! Треба показати любов один до одного і з любов'ю і гідністю провести "Євробачення", - висловилася заслужений тренер України і співачка Іріша Блохіна.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...