З претензією на почуття гумору: Тимошенко зло пройшлася по Зеленському

Юлія Тимошенко закликала виборців зважити наслідки свого вибору на виборах президента України на користь шоумена Володимира Зеленського.

Юлія Тимошенко. Фото: LIGA.net.

Високий рейтинг раніше ніяк не пов'язаного з політикою кандидата у президенти, шоумена Володимира Зеленського є "світовим трендом". Таку думку висловила кандидат у президенти, лідер парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко в інтерв'ю проекту KishkiNa шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної, передають Патріоти України.

Лідер "Батьківщини" пояснила, що виборці реагують "на несправедливість, приниження, бідність і скорочення свобод" і в такий спосіб хочуть помститися системі й політичним елітам. "Це обурення людей мені абсолютно зрозуміле. Але робити такий борщ із чебурашки, це, можливо, креативно, і певним чином це якийсь експеримент, але це точно не смачно", – зазначила вона.

Тимошенко додала, що не може радити людям, який вибір зробити. "Вони мусять тільки подумати, що бюлетень, який вони опускають у скриньку, це бюлетень за завершення війни, за життя їхніх дітей, за існування України. Якщо вибір робити відповідально, то борщ із чебурашки може бути дуже небезпечним", – попередила вона.

Лідер "Батьківщини" уточнила, що Зеленський скористався своїм конституційним правом і тепер вибір за нацією. "Я не можу жодного поганого слова сказати про Володимира Зеленського, тому що я насолоджувалася його творчістю багато років, у тому числі воно мене певним чином підтримувало за ґратами, як могло. Але кожен громадянин України мусить зважити можливі наслідки свого вибору. І коли вони з'являться, дивитися у дзеркало", – підсумувала Тимошенко.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...