"З терористами не радяться": В Португалії "тепло" зустріли російського посла (фото)

Російський посол Олег Білоус скасував свій виступ на семінарі "Росія в системі світової безпеки" через пікетування будівлі інституту українською громадою Португалії.

Пікет української громади в Португалії. Фото: Європейська правда.

Посол Росії Олег Білоус прибув до Лісабона 21 лютого 2017 року на семінар "Росія в системі світової безпеки", де збирався робити відповідну доповідь, проте через українських маніфестантів, змушений був скасувати свій виступ. За повідомленням Спілки українців у Португалії, акція була організована у Інституту національної безпеки, куди мав прибути Білоус, передають Патріоти України з посиланням на Європейську правду.

Написи на транспарантах протестуючих говорили "З терористами не радяться, як боротися зі світовим тероризмом!".

У конференції-семінарі брали участь посол України в Португалії Інна Огнівець і другий секретар українського посольства Валерія Насташенко.

А ось російський посол Олег Білоус скасував свій виступ через пікетування будівлі інституту українською громадою Португалії.

На конференції посол України виступила з доповіддю, в якій відобразила факти і наслідки військової російської агресії по відношенню до України, детально зупинившись на кількості загиблих громадян країни і тимчасово переміщених із зони бойових дій і окупованих територій.

У дипломатичному відомстві зазначили, що в ході конференції, інші доповідачі підтримали українську сторону і відзначили, що Росія дійсно є порушником міжнародного права, тому санкційна політика щодо РФ повинна бути продовжена.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...