За два дні до виборів Трамп втрачає позиції навіть серед затятих республіканців

Як з'ясувалося під час опитування, більше половини тих, хто має намір підтримати Трампа, за їх словами, роблять це не заради нього, а щоб бути проти Клінтон.

Ілюстрація:replyua.net

За два дні до виборів президента США опитування показало збільшення відриву кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа від представника демократів Хілларі Клінтон, яка утримує першість. Про це повідомляє Російська служба ВВС, передають Патріоти України.

У вівторок, 8 листопада, за Клінтон готові проголосувати 48% американців, а за Трампа - 43%, констатує оприлюднений вранці 6 листопада результат передвиборного опитування, проведеного телеканалом ABC і газетою Washington Post.

У п'ятницю аналогічне опитування показало співвідношення 47% проти 44%. Колишній держсекретар попереду також за кількістю твердих прихильників, які голосують тому, що їм подобаються програма та особистість кандидата. Таких серед виборців Клінтон 55% , а у її суперника 43%.

Понад половина тих, хто має намір підтримати Трампа, за їх словами, роблять це не заради нього, а щоб бути проти Клінтон.

Як відомо, 22 жовтня Клінтон випереджала Трампа на 12%, але потім шанси кандидатів вирівнялися на тлі повідомлення, що ФБР відновило розслідування з приводу її електронного листування на посаді голови Держдепартаменту.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...