За георгіївські стрічки: Ветеран АТО відлупцював генерала з громадської ради при Міноборони (відео)

Стали відомі подробиці сутички.

Скріншот


Під час засідання громадської ради при Міноборони ветеран АТО побив генерала Віктора Палія, який є главою цієї ради.Про це на своїй сторінці у Facebook написав волонтер Роман Синіцин, повідомляють Патріоти України.

За його словами, ця рада регулярно отримує фінансування з бюджету й "пиляє" мільйони гривень щороку. Проте реальні бійці АТО й волонтери почали цікавитись і моніторити її діяльність. Й, як з'ясувалося, вона на бюджетні гроші влаштовує проросійські ватні заходи, зрежисовані в Москві.

За словами Синіцина, коли сьогодні заговорили про георгіївські стрічки - "діди стали на амбразуру і почали волати про: "это почетно", "кто дал вам право называть их колорадскими". "В результаті невідомий ветеран російсько-української війни розбив генералу Палію є******к", - йдеться у повідомленні волонтера. У свою чергу волонтер Максим Діженко опублікував на своїй сторінці у Facebook відео бійки.

м

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...