За які заслуги? Київську ОДА очолив "нелюстрований" генерал

Президент Петро Порошенко призначив Олександра Терещука головою Київської обласної державної адміністрації. Про це йдеться в указі, розміщеному на сайті Адміністрації Президента, повідомляють Патріоти України.

“Призначити Терещука Олександра Дмитровича головою Київської обласної державної адміністрації з 30 жовтня 2018 року з оплатою праці відповідно до законодавства”, - йдеться в указі №349/2018.

Попереднім своїм указом Президент звільнив з посади голови Київської ОДА Олександра Горгана. Зазначимо, О.Терещук обіймав посади в правоохоронних органах.

Так, протягом 2005-2008 років він був начальником Печерського райуправління Головного управління МВС України в Києві. Пізніше працював на посаді начальника Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків МВС України.

З листопада 2012 по липень 2014 року О.Терещук очолював управління МВС України у Волинській області. А з липня 2014 року обіймав посаду начальника ГУ МВС України у місті Києві. 5 червня був звільнений на виконання закону про люстрацію.

Проте у липні Президент Петро Порошенко скасував люстрацію О.Терещука у зв'язку з "необхідністю забезпечення обороноздатності держави". Його було знову призначено начальником київської міліції.

З квітня 2016 року і донині був першим заступником голови Одеської обласної державної адміністрації. 24 жовтня йогорекомендували на посаду голови Київської обласної державної адміністрації.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...