"За імідж треба платити": Названо спонсора зустрічі Трампа і Путіна

Витрати на організацію зустрічі президентів США і Росії Дональда Трампа і Володимира Путіна в Гельсінкі взяла на себе Фінляндія, повідомляють Патріоти України.

Як зазначив прем'єр-міністр країни Юха Сіпіля в Twitter, саміт став чудовою можливістю показати місто світу і поліпшити імідж Фінляндії.

"Щасливий зазначити, що саміт в Гельсінкі пройшов добре. Для мого уряду було честю надати підтримку в організації зустрічі, яку прийняв президент Нііністьо. У нинішній час міжнародне співробітництво, засноване на правилах, і діалог надзвичайно важливі для нас", - написав він.

При цьому Сіпіля відмовився називати точну суму витрат. У колонці на сайті уряду прем'єр також заявив, що минула зустріч є "визнанням Фінляндії у багатьох відношеннях" і подякував "тисячам людей, які зробили свій внесок в ці спільні зусилля".

Все не так погано як декому здається: Голова Комітету збройних сил Сенату США спрогнозували термін контрнаступу ЗСУ

вівторок, 19 березень 2024, 8:14

США наразі вважають, що впродовж найближчих місяців і до кінця 2024 року українські військові відтіснятимуть росіян, а наступного року перейдуть у наступ і встановлять вогневий контроль над Кримом. Але для цього потрібна допомога США. Додаткове фінансу...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 березня

вівторок, 19 березень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.03.24 орієнтовно склали: