"За непокірність": Українського режисера Сенцова етапували в Якутію

Імовірно, в Якутії від Сенцова домагатимуться визнання провини і надання показань проти інших патріотів.

Олег Сенцов. Фото:www.tvc.ru

Засудженого до 20 років ув'язнення в Росії українського режисера, кримчанина Олега Сенцова етапували в Якутію. Про це повідомив в Twitter адвокат Марк Фейгін, зазначають Патріоти України.

"Повідомляють, що Сенцова відправили не в Іркутськ, а далі, в Якутію. Це помста, безумовно помста за непокірність", - написав Фейгін.

При цьому захисник припустив, що "в Якутії від Сенцова домагатимуться визнання провини і надання показань проти багато кого".

Інформацію підтвердила і сестра Сенцова Наталія Каплан. "За останніми агентурними даними, Олег все-таки їде до Якутії, Саша (Кольченко), як і передбачалося, до Челябінська. Як можемо, слідкуємо за етапом", - написала Каплан в своєму Facebook.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...