"За ними добре укріплені російські війська": Савченко побачила можливість запеклої війни на Донбасі (відео)

На Донбасі вже давно немає так званих ополченців, а від війни всі вже втомилися, запевняє Надія.

Надія Савченко. Фото: скрін відео8 червня в Києві відбулася прес-конференція народного депутата України Надії Савченко, де вона розповіла про результати поїздки в зону антитерористичної операції. На прес-конференції вона заявила, що чим ближче українські військові до лінії фронту, тим більше вони готові йти вперед і не здаватися, передають Патріоти України.

За її словами від війни всі вже втомилися. Також вона заявила, що на Донбасі вже давно немає так званих ополченців: "Вони тільки на першій лінії. За ними добре укріплені російські війська. Це може бути початком запеклої війни".

Надія Савченко розповіла і про полонених: "Я готова спілкуватися з усіма, і з другом, і з ворогом, заради того, щоб вирвати хлопців з полону і повернути їх додому живими і цілими".

Після цього вона заявила, що на Донбасі не можна проводити вибори. За словами Савченка, між Україною і окупованим Донбасом повинен бути діалог: "Українці повинні говорити між собою, але без втручання сусіда і ворога".

Крім цього, депутат розповіла, що сьогодні відбудеться зустріч з президентом, де вона розповість про те, що почула від людей.

Також Надія Савченко заявила, що відмовиться від статусу "учасника бойових дій" і запропонувала зробити те ж саме всім хлопцям, які не є в результаті поранень інвалідами: "На війні кожен знає, хто як воював, нагорода свого героя знайде. Бог все бачить".

По завершенню прес-конференції вона сказала: "Українці повинні помиритися і все буде добре!".

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...