За сестричку: "Пане Портников, якщо ви закриєте рот!...", - Віра Савченко накинулась на телеведучого в прямому ефірі (відео)

Сестра та соратниця скандальної нардепки не схотіла коментувати цитату Надії про можливість і доцільність держперевороту в Україні.

Скріншот

У четвер, 15 березня, сестра народного депутата Надії Савченко Віра накинулася на ведучого програми Віталія Портникова в прямому ефірі, повідомляють Патріоти України. Причиною конфлікту стало те, що Вірі Савченко було запропоновано прокоментували слова Надії про держпереворот в Україні. Потім визначитись без прив'язки до сестри, чи вважає збройний переворот, як допустимий засіб зміни існуючої влади.

Досвідчений Віталій Портников здається ще ніколи за свою кар'єру не потрапляв в такий жорсткий оборот в телеефірі, тим більше у ролі господаря студії. Понервувати довелося усім учасникам. Конфлікт ведучого з гостею можна прослідкувати з 13-ї хвилини і далі.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...