За трьома статтями: У ГПУ уточнили, за що розшукують Саакашвілі

Проведення розшуку доручено оперативним підрозділам Національної поліції і Служби безпеки України.

Міхеїл Саакашвілі. Фото: informator.news

Лідера партії "Рух нових сил" Міхеїла Саакашвілі оголошено у розшук за трьома статтями Кримінального кодексу України. Про це написала речниця генпрокурора Лариса Сарган у Twitter вранці 6 грудня, повідомляють Патріоти України.

"Оголошено розшук Саакашвілі, підозрюваного у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.15, ч.2 ст.28, ч.2 ст.256 КК України", - повідомила вона.

Тобто Саакашвілі інкримінують: замах на злочин; злочин, вчинений групою осіб за попередньою змовою; сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності, вчинені службовою особою або повторно.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...