"За три дні - 12 тисяч": Депутат Держдуми пригрозив Україні великою кров'ю (відео)

Москва не відмовиться від своїх агресивних планів щодо України.

Ілюстрація: rusflagcity.ru

Член Комітету Державної Думи Росії, визнаної нелегітимною в Україні, з економічної політики, промисловості, інноваційного розвитку та підприємництва Олексій Журавльов заявив, що Україна може втратити до 20% своїх військ на Донбасі, якщо вирішить наступати на "Л/ДНР". Про це він сказав у ефірі програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", повідомляють Патріоти України.

Примітно, що у своїх завуальованих погрозах Журавльов посилався на нібито заяву начальника Генерального штабу Збройних сил України.

"Хотілося б сказати з приводу військової операції. Я впевнений, що її не буде. У всякому разі, найближчим часом. Вони будуть чекати. Восени ще начальник Генерального штабу ЗСУ заявив про те, що до військових дій вони в принципі готові, але треба розуміти, що до 20% будуть відразу знищені в перші три дні - військ, що стоять на кордоні з "ЛНР" і "ДНР". Влада готова піти на це чи ні? Це приблизно 12 тисяч у перші три дні. Тому я дуже сумніваюся, що це взагалі станеться", - єхидно зауважив російський депутат.


Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...