За три години до загибелі: У мережі пригадали останні слова Нєцмова (відео)

В останньому інтерв'ю російський опозиціонер сказав, що боїться бути убитим.

Сьогодні минає рік з дня трагічної загибелі Бориса Нємцова. Ілюстрація:ua.korrespondent.net

У соцмережі згадали останні слова про Україну російського опозиційного політика Бориса Нємцова, які були сказані ним за три години до трагічної загибелі від рук кілера в Москві 27 лютого 2015 року. Ролик про це з'явився ще рік тому після вбивства опозиціонера на Youtube, зазначають Патріоти України.

"Я ніколи не приховував своїх політичних поглядів. Вважаю, що саме Путін розв'язав війну в Україні. Ставлюся до нього гірше нікуди. Особливо після подій "Норд-Осту" і Беслана", - сказав Нємцов за три години до свого вбивства в ефірі радіостанції " Ехо Москва ".

Також в соцмережах згадали і іншу фразу Нємцова, сказану ним в останньому інтерв'ю: "Боюся того, що Путін мене вб'є".

Сьогодні, 27 лютого, в центрі Москви пройде траурний марш, присвячений річниці вбивства Бориса Нємцова. Під час маршу кожен бажаючий зможе заповнити бланк з вимогою до влади встановити меморіальну дошку на місці загибелі політика.

Крім того акції, присвячені Нємцову, пройдуть в ряді інших російських міст, а також в Києві, Одесі, Вашингтоні, Нью-Йорку, Берліні, Кельні, Лондоні, Парижі, Римі та інших містах світу.

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...