"Забыли о России?!": Російський пропаг*ндон влаштував істерику через вибори в Україні (відео)

Депутат нелегітимної Державної думи Костянтин Затулін заявив, що Росія нібито має всі підстави не визнавати законність виборів в Україні, повідомляють Патріоти України.

Приводом для цього, за його словами, є відсутність можливості проголосувати у жителів тимчасово окупованих його ж країною Криму і Донбасу.

"У нинішній ситуації, ми це вже багато разів діагностували, вибори, які проходять, не можуть бути визнані представницькими, а, значить, законними. Тому що величезна кількість громадян України в них не візьмуть участь. І якщо слідувати логіці України, громадяни, які живуть у Криму, теж зобов'язані були бути зараховані, але вони абсолютно точно брати участь в цьому не будуть. Так само, як і не будуть ті, хто живе в Донецьку, Луганську, ті, хто виїхав з України. Їм заборонено просто, їм не дають можливості такої. Відповідно, хто б не переміг, вибори ці неповноцінні", — висловився Затулін.

Крім того, він дорікнув Україну тим, що вона нібито від початку обрала невірний шлях, вирішивши протистояти Росії. Скандальний депутат Держдуми заявив, що українці самі загнали себе в глухий кут.

"Неможливо, як ви розповідаєте всім, в Європу, забувши про те, що є кордон з Росією! Це неможливо! І сама мета боротися з Росією була від самого початку помилкова! І дурити Росію, обманювати, чим ви займалися протягом всього терміну своєї незалежності, це призвело в результаті до перевороту, до Майдану і до всього іншого. Ну, скільки можна наступати на граблі?!" — уїдливо підсумував Затулін.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...