Забрехалась? Савченко вже каже, що була лиш у нейтральній частині зони АТО

Народний депутат скасувала свою попередню заяву.

Надія Савченко. Фото: ЖЖ

Депутат Надія Савченко, яка раніше заявила про відвідування окупованих територій Донбасу, заявила, що була лиш у нейтральній частині. Про це вона написала у коментарі до свого посту на Facebook, передають Патріоти України.

"Була в Станиці Луганській на мосту, на так званому нейтральному рубежі. Про безпеку не турбувалась. Говорила із українцями, що змушені жити на окупованих територіях", – заявила вона.В іншому коментарі вона додала, що шукає "з ворогом контакту", щоб визволити побратимів, а не зраджувати Україну.

У ще одному коментарі вона заявила, що відвідувала зону АТО перші три місяці після свого звільнення. "Я бувала в зоні АТО ще в перші три місяці після свого повернення. Зараз поки що туди не їжджу. Я не повинна перед кимось звітують за ті вчинки, що роблю як людина, тільки як політик", – написала вона.

Як повідомлялося, 12 жовтня Савченко заявила, що тримає зв'язок з людьми з окупованих територій Донбасу. Крім того, виступаючи в Парламентській асамблеї Ради Європи, Савченко повідомила, що відвідувала окуповані бойовиками території.

Про ці поїздки вона дала свідчення в СБУ. Раніше журналіст Олексій Мацука заявив, що, за його інформацією, Савченко намагалася потрапити до Донецька кілька тижнів тому "стежками" через Красногорівку для зустрічі з Захарченком. Але Савченко у відповідь спростувала його слова та заявила, що давно не була в зоні АТО.

В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

"Загін задоволень" Кім Чен Ина: Скільки незайманок корейці приносять у жертву своєму комуністичному божеству

четвер, 2 травень 2024, 9:34

Отакий соціалізм вибудували в КНДР. От за це було пролито кров мільйонів людей. Щороку диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито відбирає 25 незайманих дівчат для свого "загону задоволень". Про це розповіла Пак Енмі, яка втекла з КНДР. . За словами П...