Загострення на Донбасі: Терористи різко збільшили кількість обстрілів

Фото: politeka.net

За минулу добу проросійські бойовики 33 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО. В результаті обстрілу два українських військовослужбовця отримали поранення. Про це заявляє прес-центр АТО, повідомляють Патріоти України.

Луганський напрямок

Бойовики різко збільшили кількість обстрілів. Зокрема, застосовуючи міномети калібру 120-мм гранатомети і стрілецьку зброю окупанти 4 рази обстріляли захисників Новотошківського. З такого ж озброєння російські найманці відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО в районі Травневого. Застосовуючи піхотне озброєння бойовики також порушували перемир’я неподалік Троїцького, Кримського, Зайцевого та Луганського.

Донецький напрямок

З гранатометів і стрілецької зброї кілька разів були обстріляні позиції українських військових в передмісті Авдіївки. Під вогонь противника з 82-мм мінометів і стрілецької зброї потрапили захисники Мар’їнки.

Маріупольський напрямок

Поблизу Маріуполя російсько-терористичні війська випустили 5 мін калібру 120-мм по захисникам Павлополя. У цьому ж районі під гранатометний вогонь потрапили опорні пункти неподалік Широкіного.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...