Загострення в зоні АТО: У штабі повідомили про стрілянину під Авдіївкою

Бойовики ігнорують "режим тиші", використовуючи заборонену зброю.

Ілюстрація: telegraf.com.ua

У зоні АТО в районі Авдіївської промзони продовжує зберігатися напружена ситуація. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передають Патріоти України.

Бойовики "ДНР" з 19:00 до 00:00 вели вогонь по позиціях українських солдатів з 120-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У відповідь українські війська накривали бойовиків щільним вогнем. В результаті бойових дій під Авдіївкою був поранений один український солдат.

Крім цього, на Приморському напрямку бойовики двічі били з 122-мм артилерії по опорним пунктам української армії на підступах до Талаківки і Водяного.

В цілому за минулу добу незаконні збройні формування 28 разів порушили режим тиші. Троє українських військовослужбовців отримали поранення, один був травмований.

Нагадаємо, раніше у мережі показали нову партію ліквідованих терористів "ДНР".

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...