Загострення в зоні АТО: У штабі повідомили про значні втрати

Обстріли тривають по усій лінії фронту.
Ілюстрація: politeka.net

Двоє загиблих та четверо поранених протягом останньої доби на Сході - у прес-центрі АТО заявляють, що ситуація залишається напруженою, повідомляють Патріоти України.

Обстріли тривають по усій лінії фронту, в штабі їх нарахували понад чотири десятки. Найгарячіше - біля Авдіївки та на околицях Маріуполя.

Увечері бойовики били по укріпленнях сил АТО біля Авдіївки, шахти Бутівка, Новоселівки Другої, Троїцького, Майорська, Пісків і Кам’янки. Неподалік Зайцевого загинув один український військовий.

На Приморському напрямку «гарячою точкою» залишаються околиці Мар’їнки. Тут отримали поранення двоє бійців. Також терористи били по опорних пунктах української армії біля Гнутового, на підступах до Лебединського. Увечері на Приморському напрямку отримали поранення двоє військових унаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої.

На Луганському напрямку біля Новоолександрівки бойовики застосовували міномети калібру 82 міномети та озброєння БМП. А під вогонь стрілецької зброї потрапили позиції біля Кримського і Попасної.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...