​«Захарасівці» виклали запис з допроса нібито підозрюваного у замаху на ватажка "молодої республіки" (відео)

На записі уродженець окупованого нині Донбасу, «щиросердно зізнається», що є агентом Києва і мав знищити улюбленого вождя «ДНР» за купу американських доларів.

"Хунтівський кілер" для та від ЗахарченкаДуже авторитетна, мабуть, у бойовиків "Комсомольская правда" отримала ексклюзив допиту уродженця Донецької області Максима Терентьєва, одного з нібито підозрюваних у замаху на ватажка "ДНР" Олександра Захарченко, зазначають Патріоти України.

На записі чоловік, який представляється як Терентьєв Максим Олександрович, народився в Красному Лимані в 1981 році, говорить, що в лютому 2015 року був нібито завербований в місті Артемівськ співробітниками Служби безпеки України (СБУ). На відео він говорить, що повинен був отримати за замах 100 тис дол.

Нагадаємо, бойовики заявили про запобігання замаху на Захарченко 28 квітня. У повідомленні говорилося, що були затримана група громадян України, яка прибула з підконтрольною Києву території.

Речник СБУ Олену Гітлянську раніше спростувала інформацію про затримання в Донецьку групи співробітників СБУ, які нібито готували замах на Захарченко. А аналітики докладно пояснювали чому Києву немає сенсу прибирати жодного з ватажків «ЛДНР», хоча і є для цього достатньо можливостей.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...