Захарова лусне від істерики: Дипломат розповів, коли війська НАТО можуть ввійти в Азовське море (відео)

Україні потрібно розірвати договір про спільне користування Азовським морем. Поки він діє, Росія має право не пускати військові кораблі та оглядати торгові, заявив екс-міністр закордонних справ України, директор Центру дослідження Росії Володимир Огризко в ефірі телеканалу РАДА, повідомляють Патріоти України.

"Потрібна спокійний і професійний аналіз того, що відбувається. Чи потрібно нам, щоб, скажімо, до Маріуполя зайшов американський військовий корабель? Якщо потрібно, то нам треба розривати цей договір, тому що він забороняє без дозволу іншого боку заходження іноземних військових кораблів в акваторію Азовського моря", - сказав він.

Він додав, що з розривом договору про суспільне користування Азовським морем в дію вступить Міжнародна конвенція з морського права.

"Вона передбачає, що жодна країна не має права заборонити іншій країні перешкоджати проходу торгових суден або військових кораблів до будь-якого порту. Тоді РФ повинна буде тричі подумати, як не пропустити через Керченську протоку американський військовий корабель", - додав Володимир Огризко.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...