Закляті друзі: Коломойський несподівано виступив проти звільнення Саакашвілі

"Я вважаю, що ні в якому разі не можна звільняти Саакашвілі, тому що він є унікальним живим прикладом губернатора, яким бути не потрібно" - вважає екс-голова Дніпропетровщини.

Ігор Коломойський. Фото:tsn.ua

Український олігарх Ігор Коломойський прокоментував інформацію, що з'явилася раніше в ЗМІ про його домовленості з адміністрацією президента Петра Порошенка щодо голосування лояльних нардепів за кандидатуру Володимира Гройсмана на пост прем'єр-міністра. Про це він сказав в коментарі виданню Страна, інформують Патріоти України.

Повідомлялося, що на подяку за свою підтримку Коломойський нібито хотів звільнення Міхеїла Саакашвілі з посади, яку обіймає голови Одеської обласної державної адміністрації (ОДА), збереження на посаді одеського обласного прокурора Миколи Стоянова і залишити незмінним нинішнє керівництво митним напрямком в Державній фіскальній службі.

"З усіх митників на ім'я я знаю тільки одну Юлію Марушевську (голова Одеської митниці, - ред). Причому особисто з нею не знайомий, але враження вона справляє дуже приємне. Зовні.

Я вважаю, що ні в якому разі не можна звільняти Саакашвілі, тому що він є унікальним живим прикладом губернатора, яким бути не потрібно.

За Стоянова нічого сказати не можу. Ні з ним, ні з результатами його діяльності не знайомий. Наскільки я чув, сьогодні його звільнили з посади. Виходить, мене "кинули" на наступний день після домовленостей", - йдеться в коментарі Коломойського.

США погрожують австрійським власникам знищити Raiffeisen Bank International, якщо той продовжуватиме свій бізнес на крові з росією - ЗМІ

четвер, 16 травень 2024, 8:05

Відлучення від операцій з американською валютою не зможе пережити жодна міжнародна фінансова установа. Як то Raiffeisen, чи більш скромного і живучого OTP Bank (угорцям також варто приготуватись до "листів щастя" з Вашингтона). Raiffeisen може опинитис...

Хіти тижня. Аншлаги Кобзона продовжують зашкалювали третю добу поспіль: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 16 травня

четвер, 16 травень 2024, 7:50

Втрати автотранспорту ворогом б'ють рекорди. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.05.24 орієнтовно склали: