Закон - один для всіх: ​Деканоїдзе розказала, як її машину патрульні зупинили за порушення правил

"Так що я тепер всім кажу, що мене теж зупиняють - платіть штрафи, будь ласка", - зазначила Деканоїдзе.

Деканоїдзе. Фото: ЖЖГлава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе повідомила, як її автомобіль зупиняли патрульні. Про це вона розповіла в інтерв'ю LB.ua, передають Патріоти України.

Як зазначила Деканоїдзе, за кермом тоді перебувала не вона. Це сталося нещодавно при виїзді з аеропорту Бориспіль, у салоні були вона сама, водій і її помічник. Штраф виписаний не був, обмежилися усним попередженням.

"І ось ми від'їхали метрів десять, а в Борисполі, наскільки ви знаєте, у нас теж є патрульна поліція ... Точно не знаю, за що зупинили, напевно, мигалку не включили ... фару, я не пам'ятаю. Патрульний мене не бачив, і я б не допустила, щоб він побачив. Перевірив документи, озвучив усне попередження і побажав щасливої дороги", - розповіла глава Нацполіціі. "Так що я тепер всім кажу, що мене теж зупиняють - платіть штрафи, будь ласка", - підсумувала Деканоїдзе.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...